执着

 
    看书,书中说布鲁诺。他坚持自己的真理不向宗教低头。在监狱呆了七年,仍然不屈服。1600年2月17日他在火刑柱上被活活烧死。
    每当看到或听到那些为真理而献身的人时,总能想起她。
    张志新。一个为真理而奋斗的共产党员,在监狱关押了六年之后,1975年4月4日,被共产党残忍杀害。
    一个美丽女子执着的为真理而献身。
Advertisements

About Xiaoming

先做人 后做事 再挣钱
此条目发表在闲言碎语分类目录。将固定链接加入收藏夹。

1 Response to 执着

  1. YU说道:

    对于有些人,对于真理的执着,是一种信仰。

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s